Twitt Perisi

Navigasyon Kadınlar

Aklımın almadığı mevzulardan biri olan; erkeklerin neden kendisini kullanan,basit,paragöz,para hırsı için ne mümkünse yapabilecek zihniyete sahip,iki kelimeyi asla bir araya getirmesi mümkün olmayan,kendini hiç geliştirmemiş,sadece fiziğine yatırım yapıp,botoksları,estetikleriyle dolaşırken “benim heryerim doğal” diye avaz avaz bağırarak kendini komik hale düşüren kadınları tercih ediyor olduklarıydı.

Çok ağırbaşlı,çok karizmatik abiler tanıyoruz hayatımız sürerken. Ve sonra bir bakıyoruz ki bu saygı duyup çekindiğimiz adamların tercih ettiği kadınlar,sevgilileri; "aşkitommmmmm ben bu çantanın son modelini almazsam ağlarımmm!.." şekli konuşmalarıyla koskoca adama "minnoşum" diye hitap edip adamı 2 saniyede madara edebiliyor. Ama adam mı ne yapıyor? adam halinden memnun:) Sanırım içindeki çocuğu öldürme kuralını biraz yanlış anlamışlar diye düşünmeden edemiyorum.

Bana ne di mi elalemin ilişkisinden..Evet bana ne ama bazen dayanamıyorum arkadaşlar,yazamadan edemiyorum kusura bakmayın lütfen. Bu tür kadınlar yaşamları boyunca daimi bir hedef içinde giderler. Mesela; özellikle işadamlarının takıldığı mekanlar hedef alanlarıdır, magazin dergilerini bolca okurlar ve kim kimdir,ne iş yapar,evli midir,değil midir,nerelere gider,ne yer, ne içer vb………….

Kısacası adres belirlerler,strateji belirlerler ve açarlar navigasyonlarını adrese doğru ilerlerler. Kimi zaman adresi cuk anında bulurlar ve amaçlarına ulaşırlar. Kimi zaman planlar boşa çıkar navigasyon falan işlemez:) Ancak olur da stratejileri sayesinde adam böyle bir kadının ağına düşmüşse,vay o adamın haline dostlar!:)

Bana hep sevdiğim bir büyüğüm kızardı "kızım! ben yaparım,ben ederim,ben hallederim demeyeceksin" bırakacaksın adam halletsin derdi. İşte ben bu konuda hiç başarılı olamadım. Yahu spastik miyim ben ablacım derdim,hallederim işte ne gerek var derdim.

Bir de birgün yine tecrübelerine,fikirlerine,yorumlarına önem verdiğim bir erkek arkadaşım da bana demişti ki; erkek adam çok masraf yaptığı kadını da unutmaz,unutamaz!.. Vay anasını demiştim. Nasıl yani? e tabi kadın kazığı attıktan sonra adam da hırs olur bir de derdi. Bu da ilginç bir tüyo olsa gerek arkadaşlar. Ben yapamam siz deneyebilirseniz iyi bari:)

İşte bizim bu navigasyon kadınlar bizlerden daha mı mutlular bilemiyorum ancak; adamların çoğunlukla bu tür kadınları tercih ettiğini görüyor olmak bazen acıtıyor. Hani bile bile lades,hani insan-deve-diken üçlemesi yine geliyor aklıma.

Ve diyorum ki; bu navigasyon kadınlar kadınsa,biz neyiz?:)) Biz derken yani çoğul olmasın “bende” ciddi bir sıkıntı olduğuna eminim. Bu belki çok hassas olduğumdan,belki duygusal oluşumdan,belki karşımdakini kendimden önce düşünerek yaşadığım için,sonrasındaki yediğim kazıklardan uslanmayışımdan,belki de seçimlerimi asla doğru yapmamış olduğumdan….Bilemiyorum,bilemeyeceğim de!….

Varsın olsun,ben iyi olmaya devam edeceğim,ben içimdeki tertemiz kalbimi,içimdeki büyümeyen kız çocuğunu kimsenin kirletmesine de izin vermeyeceğim. İyi niyetimle yaptığım hatalarımla,belki de farketmeden işlediğim günahlarımla ben böyleyim!…

Dün öğrendiğim harika bir sözle yazımı bitiriyorum. Eminim sizler de seveceksiniz. “Ten sevene erkek,ten de can sevene adam denir. Birgün bir adam gelir adam gibi sever.”

 

Sevgilerimle;

Twitt_perisi 

  • PAYLAŞ: