Çok yakın bir süre içinde İzmir’in birçok noktasında farklı konsepti ile tatlı dakikalar yaşamanızı sağlayacak Gelato La Diva hem lezzetli, hem sağlıklı hem de enerji dolu dondurmaları ile İzmirlilerle buluşturmak için yola çıktı. 

Birçok önemli simanın katılım gösterdiği açılışta yer alan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya;

 “Çoğu işletmenin iş hayatına ara verdiği şu günlerde güzel İzmir’imize ve Balçova ilçemize böylesine güzel ve leziz bir mekanın açılması bizleri pek memnun eden bir gelişme. Doğal ve sağlıklı tatlarla buluşacak olan halkımız adına Gelato La Diva’ya çok teşekkürler.” dedi.

Açılışa gelen seçkin misafirler tarafından tam not alan Gelato La Diva, 30’dan fazla özel dondurma çeşidi ile şimdiden İzmir’in en iyilerinden olmaya aday. 

Açılış boyunca misafirlerinin tepkilerini ve yorumlarını dinleyen Gelato La Diva kurucusu Özgür Semerci; “İzmir’de dondurma adına farklı ve lezzetli bir konsept yaratmak için 2 yıl kadar Ar&Ge çalışmaları yaptık. Dünyanın en iyi, en doğal dondurmalarını ve üretim yöntemlerini bulmak için çok araştırdık ve çok çalıştık. Mevsiminde toplanan rengarenk ve doğal meyveler ile saf süt kullandığımız ürünlerimiz için Türkiye’de  profesyonel ekip oluşturduk. Şimdi İzmirliler de gerçek meyvelerle dondurma yemenin keyfini yaşayacak ve gerçek dondurmayı Gelato La Diva ile damaklarına kazayacak. Balçova’daki bu ilk yatırımımızdan sonra kısa süre içinde İzmir’in birçok bölgesinde yeni mekanlarımızla bu lezzeti herkesin deneyimlemesini sağlayacağız.” dedi